Følgere

fredag 18. februar 2011

Spent på HD resultat!

Nå er det snart 3 uker siden bildene ble tatt og jeg sitter og biter negler og venter på resultatet. Var ute på tur da vi møtte en herlig golden frøken som hadde fått E!! hofter og hvor framtiden var usikker. Grusomt! Hva slags erfaring har dere med dette?

5 kommentarer:

  1. Satser på at Tussi får resultat: A-hofter :-)Uansett så er det vel ikke mange FL som får store problemer pga "dårlige hofter"?

    SvarSlett
  2. Nei, det er sant det. Men var en vi møtte som lurte på om Tussi hadde problemer med hoftene.Han mente det så litt "trangt" ut for ho å gå. Og du veit- da får man tankene til å løpe. Men Tussi er frisk og rask så jeg vet egentlig ikke på hvilket grunnlag han spurte.Om han hadde peiling eller om han tok en råsjangs.

    SvarSlett
  3. Heihei! Du skal nok ikkje bekymre deg for evt. dårlig HD-resultat. Min Heino har D på begge hofter, og er 4 år no og viser absolutt INGEN teikn på smerter i det heile - han er hyperaktiv som han alltid har vore, og hoppar rundt utan problem. Eg røntga han rett før jul no, og det kom som eit sjokk på meg at han hadde så dårlege hofter då resten av kullet og foreldra var HD-fri alle sammen. Men eg fekk kjempemykje støtte og "trøst" frå alle bloggarane her innpå som sa at lapphundar svært sjelden får problem med HD, for dei er så "sunt bygd"!! Så du skal nok ikkje bekymre deg om det skulle vise seg at Tussi har HD. Men det har ho nok heilt sikkert ikkje skal du sjå! Ikkje ta sorga på forskudd! ;) Lykke til med resultatet!

    SvarSlett
  4. Maken til hoppeTusse finns jo ikke, Hege! Kan ikke få meg til å tro det er noe som plager denne jenta :o)

    SvarSlett
  5. HEHE HoppeTussa er absolutt i farta. Og Heino høres ut som han har det bra han også,Kristina:)Herlig kar! Det er godt å høre at de sjelden får plager om så skulle være at de får HD. Men NÅR kommer det svaret? *utålmodig*

    SvarSlett