Følgere

torsdag 17. mars 2011

HD/AD resultat

Etter mye venting på resultat fordi faktura ble sendt til et heeelt annet sted i landet så kom endelig resultatet. Eller endelig og endelig, fru Blom.

AD-A
HD-C


Nå er jeg en smule confused oppe i kålhodet mitt. Har ikke fått brevet i posten enda da, har bare sett resultatet på dogweb.


her er det i hvertfall ei som tar alt med knusende ro:))



Det er verre for hu med solbrillene:)








12 kommentarer:

  1. Hm. Ikke moro med en C, og det er jo ikke farlig. Bare så uventa! Ble litt rar i kålhodet mitt, jeg også Hege. Klem!

    SvarSlett
  2. Det er jo selvfølgelig aller, aller best å få en A eller B på hoftene, men jeg var på oppdretterkurs i NKK -regi, og der presiserte veterinæren at HD grad C var en frisk hund! Så opp med kålhodet Hege, Tussi-lussi er frisk og rask:o)(Selvom jeg skjønner at det må fordøyes litt - HD resultatet altså.

    Bildet av deg med solbriller og Tussi var innmari fint.

    Stemor Milli hilser masse.

    SvarSlett
  3. Nå er kålhodet mitt i orden igjen, på en måte :o)
    Nallefar hilser veslejenta si!

    SvarSlett
  4. Mitt kålhode er ikke så verst det heller. Var akkurat med det samme det boblet masse:)Nå bobler det bare litt. Spørs om det ikke blir kålstuing -med muskatnøtt- til middag:)

    SvarSlett
  5. Hun er så nydelig Tussi der hun tar livet med ro:o) ei go`jente!

    Morsom ordlek;o)))

    Har også hørt at en kan ta det med knusende ro når det gjelder C hofter.

    Kålstuing og kjøttkaker nam....

    SvarSlett
  6. hehe, tror jeg begynner med å si: god middag! :)
    Tror nok jeg ville tatt det helt med ro og fortsatt akkurat som før om Barfi hadde fått C-hofter, med ag og alt. Det eneste jeg ville tenkt litt på var hoftene til en evnt. partner om hun skulle få et valpekull. C-hofter - ja hva så? Det er da en lapphund du har og ikke en svær tung rase, ikke noe problem. Tussi har forstått det ;-) Hør på Gry! Opp med hodet sier jeg også :-)

    SvarSlett
  7. Dette er jo ikke noe problem, kålhodet!!!! Hør på de voksene her, hihi! Skjønner det kom som et sjokk, men nå har det vel roet seg???????

    Tussi er vakre Tussi, uansett. :))))

    SvarSlett
  8. ja nå er kålstuingen gaaaanske kald. Og takk for tilbakemeldinger:)) Tussi er Tussi uansett.

    SvarSlett
  9. Dumt at Tussi fikk HD C,men jeg sier som Gry. En hund med C hofter lever et helt normalt liv.
    Jeg skjønner at du ble litt satt ut.
    Tussi er gode Tussi uansett!

    SvarSlett
  10. Uff,det må ha vært en stusselig overraskelse. Det er jo dumt, selv om det ikke er farlig. Tussi er jo den samme, god jenta uansett og vil leve lenge og vel med C - hofter, men jeg skjønner godt at det måtte fordøyes for alle og enhver!

    Ha en fin helg, med vakre Tussijenta!

    SvarSlett
  11. Dette ville eg tatt med KNUSANDE ro! Eg veit sjølv kor sjokkerande og skuffande det er å få eit slikt resultat - eg syns det var frykteleg å få vite at Heino hadde D-hofter, og ikkje minnst var det totalt uventa sidan både foreldre og søsken har A-hofter. Men han har ikkje ei einaste plage med det, og han er jo no vorte 4 år gammal. Etter at det verste sjokket hadde lagt seg så bestemte eg meg for å ikke bry meg om det, og la Heino få leve som normalt, og ikkje vere hysterisk og begrense aktiviteten hans (anna enn at eg sjølvsagt ikkje har tenkt å bruke han som trekkhund og anna svært belastande aktivitet). Det er som veldig mange sa til meg då eg var skuffa og blogga om HD-resultatet hans; finsk lapphund er ein sunn og frisk rase som SVÆRT SJELDAN får problem med HD!! Det finst lapphundar med D-hofter som vert brukt aktivt som gjetarhund på reinsdyr, og den eine halvsystra til Heino som også har D-hofter driv visstnok med agility utan problem :) Så eg trur du skal berre slappe heilt av og gløyme heile HD-resultatet, for sjansen for at du nokon gong kjem til å merke teikn til smerter på Tussi er MINIMAL :D

    Ha ei flott helg!!

    SvarSlett