Følgere

søndag 20. mars 2011

Mer Tussivalpen:)Fant igjen en harddisk hvor alle bildene mine var lagret. Jeg var LIVREDD for at den var blitt borte, og leita og leita. Det viste seg at guttungen hadde brukt den til en særoppgave (forøvrig om lapphundrasene)og "glemt" hvor han hadde gjort av den. Så oppe på rommet hans, les: kaosareal, lå den kamuflert av fire lag skolebøker, to lag olabukser og en tom pose potetgull. Umiddelbart var reaksjonen FORBANNA, men så skifta den til MEGET HAPPY.

Tre dager etter Tussi var kommet til oss hadde vi en liten fotoseanse i hagen til en venninne. Noen av de har jeg lyst til å dele med dere.
HERLIGE VALPEN!!

Så vil jeg si tusen takk til alle som har kommentert HD resultatet til Tussi. Med en gang må jeg innrømme at jeg ble litt "rotete" i toppen, men så hjalp dere meg ned på kloden igjen. Tussi er jo så spretten som bare det, og jeg skal slutte å bekymre meg for det som ikke trengs å bekymre seg for:)

10 kommentarer:

 1. Fine valpen!! Fin er hun nå åsså!! Det er så artig å se de som små valper og så se de igjen når de har blitt "voksene" . Nydelige hunder!!
  Kos dere nå som våren begynner å komme.

  SvarSlett
 2. Nyydelege bilete!! Ho var (og er) jo heilt herleg! ;D eg er spesielt glad i brune lappisar, dei er som små bjørnar! :)

  SvarSlett
 3. Jeg har liksom ikke ord jeg Hege, som beskriver hva jeg tenker når jeg ser bildene (det blir mer uartikulerte babylyder jeg helst ikke vil forsøke å gjengi på trykk;o) NYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYDELIG er vel mest dekkende. Siden jeg nå går og venter på at halvsøsteren hennes skal bli født, så ser jeg jo med ekstra stor innlevelse:o)

  Jeg fikk så lyst til å dele følgende med deg Hege, det er skrevet av Astrid Indrebø som er veterinær og ansatt i NKK, jeg har stjålet det fra boken jeg kjøpte på kurset jeg gikk. Det sier ganske mye synes jeg:

  "Historien om en hund

  Bamse ble 15 år.
  Hans siste sykebesøk hos dyrlegen var for 14 år siden, da han hadde skåret seg i poten.
  Han var norsk og svensk utstillingschampion
  Han var en selvskreven leder i hundeflokken med sin ro og verdighet, det ble aldri noe bråk når Bamse var til stede.
  Han var barnas beste venn og deltok med rolig og bestemt overbærenhet i oppdragelsen
  Men hans sunnhet og mentale styrke døde med ham, for han ble aldri brukt i avl.
  For Bamse hadde HD på den ene siden."

  SvarSlett
 4. ... må jo si da, at jeg vet jo ikke om du har planer om å ha valper på Tussi, men Bamse var hennes hund, hun snakket om ham med stor kjærlighet, og han var en svært stor og tung hund, en New Foundlender. Jeg er glad kålen din har sluttet å koke, for lille, vakre, nette Tussi har fine hofter hun!

  Klem:o)

  SvarSlett
 5. Takk for kommentarer, det synes jeg er kjempekoseli. Og Gry: Tenker du er valpesyk nå, jeg håper så inderlig Ofelia får ei lita Tjorven og at alt går bra. Følger med i spenning!
  Og moro at det blir Tussi sin halvsøster. Da blir den Nalle/Milli familien artig:)))
  Takk for Bamse historien! Fin!! Den har jeg lest mange ganger allerede!

  SvarSlett
 6. Forstår godt at dere er helt tussete etter Tussi:o)))
  Heldig her hun som er kommet til dere!!!

  SvarSlett
 7. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ så deilige bilder:-) Hun var så god som liten. Og nå er hun bare så nyyyyyyyyyyyydelig

  SvarSlett
 8. Tussi har vokset seg fra en søt liten valp til en stor søt og aldeles nydelig lappejente!
  Godt du har fått så bra kommentarer ang.HD.

  SvarSlett
 9. Hjerteknuser'n. Noe så nydelig. Sjekk hengeøra..og de tjukke beina! Søteste Tussejente i hele verden - fortsatt!
  Dere passer jo så godt sammen også,da ;o)

  SvarSlett
 10. Søte Tussi, utrolig hvor små de en gang var. Fine H - kullet:)

  Godt du har fått ro på deg mht HD - resultatene, men jeg skjønner godt den første reaksjonen din! Men vakre Tussi tenker jeg vil leve godt og lykkelig uten at hoftene vil plage henne:)

  SvarSlett