Følgere

onsdag 27. april 2011

Verdens beste Tussi!
Vel overstått påske, folkens! Den føyk forbi meg i en vill fart -som vanlig! Men vi har da hatt rolige dager i sjølufta vår og bittelitt maling av utepanel og late-som-vi-gjør-noe-i-hagen bevegelser. Noe som kan ligne på raking:))
Tussi nærmer seg gamle-gode men noe har skjedd. Ho har blitt voksen! Valpen Tussi er borte. Jeg var igrunn over toppscore bekymra for ho en periode, men ho virka ikke sjuk fysisk- bare utrolig "deppa" og tiltaksløs. Nå er det begynt å komme tegn på liv igjen. Småting ho gjorde som jeg savna når de ikke var der lenger:)
..... Det er lenge siden ho ville hilse på Siko, som vi går forbi nesten daglig og da var det jammen fest når han endelig fikk den etterlengta klemmen. 7+7 er 14 - kjæresten venter i porten... hihi


sukk hjerte men brist ikke..........smelt***


Så var det 4H påskeverksted og jeg fikk oppdrag å koke drops med unga- som forøvrig var kjempefornøyd med blå bringebærdrops:) Appelsindropsa var min favoritt da:)

Så var det maling, spyling og juletrehogst- kan også kalles å rydde altanen.
Så skjedde det et lite under i Florø by! Askelappens Caro flyttet inn til folka sine. 12 uker gammel med tippører og babypels. Her er´n!Han er så tillitsfull og rampete denne vesle kroppen. Tussi er blitt sånn gamletante ho nå. Synes det er litt masete med disse valpene. hehe.6 kommentarer:

 1. Så godt at Tussi begynner å bli seg selv igjen ;) Du som har opplevd nedturen hennes setter nok ekstra pris på de små tingene som er "tussi" nå ;)
  Er det naboene dine som har fått seg sånn en fin valp?

  SvarSlett
 2. Så godt å høre at Tussi er nesten seg selv igjen:o) Kremt..."hun er blitt voksen nå" klinger velkjent i ørene mine;o))) Jeg sa det mange ganger inntil Ville var voksen...godt over 3 år. Gled deg og kos deg med alle de små og store ned og oppturer med jenta de. Min erfaring, de blir bare mer og mer skjønne-gode-vakre og forstandige etterhvert som tiden går.

  Bildene og tekst til av bestisene over gjerde var *smelt*:o)

  Koselig med en lappe-valp i nærheten:o)))
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Så godt at Tussi er tilbake igjen til sitt gammle vante Tussi!! Rar den løpetida gitt. Den gjør noe fyskisk med disse hundene våre.
  Så artig å lese om vennen til Tussi som venter i porten!!
  Så kjekt at det bor en lapphund valp ikke så langt fra dere da!!

  Ha en flott uke videre og snart er det helg!!

  SvarSlett
 4. Åååå, så godt at Tussijenta er tilbake til seg selv igjen!

  Hennes bror begynner også å bli en annen hund; mer moden og rolig. Om det varer, aner jeg ikke, men det er vel nå vi begynner å se tegnene på hva slags hunder de blir som voksne? Annet enn verdens beste, naturligis;)

  Godt dere har hatt en så fin påske, enig i at den gikk fort avgårde!

  SvarSlett
 5. Jeg er glad for å høre at Tussi har kommet til seg selv igjen Hege:o) Dere venner dere nok til disse pre- og postmenstruelle nykkene, både du og Tusse-lussa. Litt lettere når man vet at det går over.

  Herlig bilde av bestisene over gjerdet!

  SvarSlett
 6. Neimen, jeg skreiv jo her i går?!?!
  Supert at Tussi er seg sjøl igjen, og at ho tar ansvar for en liten lappesjarmør ;o)
  Er det ikke pussig at lapphunder må gå tett i tett?!? Det har jeg lagt merker til mange ganger når vi er sammen med lappsier :)

  SvarSlett