Følgere

søndag 28. mars 2010

Tussi 9 mnd:)









Hei på dere alle sammen! Nå er det lenge siden sist, men nå er vi her igjen med en liten oppdatering.
Tussi har nå blitt 9 mnd. Hun er rett og slett aldeles nydelig og har mange beundrere rundt omkring i Florø. Så mild og god og tillitsfull. Hele vinteren har hun fått gå løs så mye som mulig. Av og til midt i byen også. Hun holder seg rundt meg og kommer når jeg kaller ho inn. Rusler midt i blandt folk , men ho bryr seg egentlig ikke så mye om de ikke tar kontakt med ho. Jenta har jo vokst opp midt i byen blandt biler og folk. Men andre hunder er en utfordring når vi møter de i forbifarten. Det er det kuleste ho kan tenke seg. Å få leike med andre hunder.
Det har vært snø her 3 mnd i strekk!! Det er helt utrolig til å være denne landsdelen. Tussi elsker det og vi har benyttet hver sjanse til å ta ho med på tur.
En dag var det tre Golden som var på tur samtidig. Så hundene fikk løpe løse hele veien opp.
Sitt og bli fungerer som bare det. Vi trener på fotballbanen og ho kan sitte til jeg har luntet helt på andre sida. Innkalling også, og så kan ho gå fot og stoppe. Men jeg har ikke jobba så mye med det. Mest den innkallinga. Synes det er veldig viktig at ho kommer tilbake når jeg ber om det. Så vi trene og trener og spiser pølse og ost og greier. Men nå begynner den grusomme båndtvangen snart. OFFAMEG:)
Ønsker alle en strålende påske:)))
Tussmussi og Hege

4 kommentarer:

  1. Tussi Tussi Tussi, du er da verdens nydeligste lappejente :o)))) Skulle gjerne hatt en skikkelig kosestund med deg, du ser så uimotståelig mjuk og god ut!!
    Og så så flink som du er!!! Du fortjener igrunn tre måneder til med snø, du ;o)

    Vi ønsker deg,mamma og Daniel ei gnistrende fin påske!
    Kos og klem fra Nallefar m.fam

    SvarSlett
  2. Gøy med nytt om Tussimor!!! Hun er virkelig utrolig vakker, og i tillegg så er hun jo knallkul:o) Det kan jo ikke bli bedre Hege.

    Gi henne en knuseklem fra meg og ha en flott påske!!!!

    SvarSlett
  3. Så stor og vakker Tussi er blitt:o)))

    SvarSlett
  4. Så mange fine bilder av Tussi! :)
    Dixie synes også andre hunder er det kjekkeste i hele verden, men hun er nok ikke helt like flink på alle de andre tingene Tussi har blitt så god på! :)
    Håper dere hadde en fin påske! :)

    SvarSlett